Факт е, че днешно време има доста странни неща, които по-възрастните не разбират. Но пък на нас ни харесва, че все повече известни личности говорят открито за лични неща. Нещо, което преди 20 години например не е било точно така.

Диляна Попова, Николета Лозанова, Александра Петканова, Single Step и BeHuman(e) - благотворителният календар, в който участват

Кой съблече Диляна Попова, Николета Лозанова и Александра Петканова

Голота с кауза и послание

Любимото ни секси мамче Александра Петканова също не се свени да споделя лични неща, като най-често го прави или чрез профила си в Instagram, или чрез канала в YouTube.

Именно едно от последните видеа в канала на Александра и Даниел Петканови е посветено на доста лични неща. В него моделът решава да каже какви точно корекции е правила по тялото си, кога, къде и защо.

Като цяло все информация и то в детайли, която може да бъде полезна най-вече на жени, които също обмислят дали да не променят нещо в себе си.

Александра Петканова и новите секси снимки на модела

Нова доза сексапил от Александра Петканова

Мигаме на парцали

От видеото става ясно, че Алекс има импланти в гърдите (но това вече го знаехме), поставени през 2016 г. Честна е, че се е решила на тази стъпка най-вече заради работата си, защото преди това гърдите ѝ са били малки. А и винаги е искала една естетическа издържаност.

От 2017 г. до момента пък е решила да започне да инжектира филър в устните си, за да станат по плътни. През 2019 г. отново чрез филъри, но по-различни, е оформила челюстта си.

Семейство Петканови, Jeep Wrangler и ще се добият ли с нова кола

Когато на Даниел Петканов му се иска, но Александра не дава

Семейният съвет решава най-мъдро

Във видеото Александра Петканова пояснява наистина много неща около корекциите и защо се е решила на тях. Казва също така, че не е правила операции на носа си, въпреки че го е обмисляла.