Взаимоотношенията между двама души не са нещо толкова просто, колкото хората си мислят в повечето случаи. Не, има и хубави моменти, но има и тежки.

Семейство Петканови, Jeep Wrangler и ще се добият ли с нова кола

Когато на Даниел Петканов му се иска, но Александра не дава

Семейният съвет решава най-мъдро

До този момент и благодарение на социалните мрежи Даниел и Александра Петканови ни показваха предимно хубавите си семейни моменти. Но като всяка двойка, и те изпитват трудности.

Това пък разбираме от канала им в YouTube. В последното видео, което е доста по-дълго от обичайното, двамата решиха да споделят за семеен проблем, които ги измъчва от няколко седмици насам.

Причината е само една - апартаментът, който искат да закупят. И по-конкретно - Даниел не е напълно съгласен с вижданията на Александра относно тази голяма инвестиция.

Тези разногласия (подробности във видеото) водят до момент, в който двамата не си говорят, дори се подминават, без да си кажат и дума. Съвсем логично, обмисляли са и дали да не се разделят.

Александра Петканова, импланти в гърдите, филъри и корекциите, които моделът си е правил

Корекциите, които Александра Петканова е правила по тялото си

Няма нищо по-секси от откровеността

Видеото не дава красноречив отговор на въпроса дали двамата ще продължат да бъдат заедно, но от края му разбираме, че в момента взаимоотношенията им са много по-добри.