Животът на Брус Уилис и семейството му рязко се промени през 2022 г., когато актьорът бе диагностициран с афазия. За съжаление през февруари тази година последваха още неприятни новини, тъй като се оказа, че заболяването е прогресирало във фронтотемпорална деменция.

Брус Уилис след диагнозата - как продължава животът на съпругата му Ема Хеминг и семейството им

Предала ли се е пред болестта на Брус Уилис жена му

Нова порция откровения от Ема Хеминг

Оттогава насам семейство Уилис не са спирали да споделят открито както какво е състоянието на актьора, така и какви са трудностите, с които се бори самият той, а и близките около него.

"Ако можем да вземем нещо, с което се борим ние, като семейство, и всеки от нас поотделно, за да помогнем на други хора, да го променим, да направим нещо красиво, това е наистина специално за нас", споделя Ема Хеминг, съпругата на Брус Уилис, по време на гостуването си в предаването на Дрю Баримор през ноември.

Освен в интервюта, 45-годишната Хеминг споделя свои лични откровения, както и семейни моменти, в Instagram профила си. Така например там можем да видим различни снимки на актьора заедно с децата му през годините.

Последният повод пък Ема Хеминг да качи кадри със съпруга си, е 16-ата им годишнина откакто са заедно.

"16 години с този специален мъж. Любовта и обожанието ми към него само нарастват", пише моделът към двете снимки, на които двойката си разменя нежни целувки по бузите.

Румър Уилис и признанието колко й липсва баща й Брус Уилис

Румър Уилис откровена за състоянието на баща си

Какво сподели дъщерята на Брус Уилис

Ема Хеминг и Брус Уилис се женят през 2009 г. и им се раждат две дъщери - Мейбъл (11 г.) и Евелин (9 г.). От предишния си брак с Деми Мур пък актьорът има три момичета - Румър (35 г.), Скаут (32 г.) и Талула (29 г.), пише E! News.