На 18 август най-голямата дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур навърши 35 години. По този повод тя публикува откровена снимка с още по-откровено послание за това как се е променил животът й откакто е станала майка.

Брус Уилис с внучето си - първа снимка, споделена от Румър Уилис, на актьора като дядо

Първа снимка на Брус Уилис с внучето му

Кадър от един специален ден

Румър Уилис сподели в профила си в Instagram снимка, на която я виждаме гола да кърми дъщеря си Луета. "На 35. Много изгоряла от слънцето и хранеща моята Лу", написа тя. Тя допълва, че точно година по-рано на рождения си ден е научила, че е бременна.

"Да е в ръцете ми за следващата ми обиколка около Слънцето за мен означава, че всички желания, които съм си пожелавала на рождените си дни, са се сбъднали десетократно", пише още Румър по повод дъщеричката си.

Тя допълва, че последната година за нея е била изпитание, като вероятно има предвид както раждането си, така и тежката диагноза на баща си Брус Уилис. "Сега обаче се чувствам уверена в кожата си. По-уверена, отколкото някога съм била."

Деми Мур също направи специална публикация по случай рождения ден на дъщеря си. "Животът ми се промени в мига, в който ти се роди", написа тя и сподели няколко снимки, на които виждаме Румър като малка, както и снимки от раждането на първото внуче на Деми.