Новината за коварната болест на Брус Уилис потресе и натъжи много хора. Милионите почитатели на актьора не могат да повярват, че повече няма да имат възможност да го гледат в нови роли.

Брус Уилис след диагнозата - как продължава животът на съпругата му Ема Хеминг и семейството им

Предала ли се е пред болестта на Брус Уилис жена му

Нова порция откровения от Ема Хеминг

Най-засегнати от диагнозата му обаче са близките и семейството му. Съпругата му Ема Хеминг сподели за трудностите, с които се сблъсква, а предишната му половинка Деми Мур и дъщерите им правят всичко, за да може Брус да остане запомнен с най-хубавите си моменти.

Наскоро Румър Уилис - най-голямата дъщеря на актьора от "Умирай трудно", отново беше откровена в Instagram. "Днес татко наистина много ми липсва", написа тя към снимка от детските си години, на която Брус Уилис я държи в ръцете си.

Снимката на 35-годишната Румър беше препубликувана в стори на по-малката й сестра - 29-годишната Талула. Самата тя призна при участието си в шоуто на Дрю Баримор, че баща й за нея си остава същия. "Това е моят тати, който ме обича", каза тя.

Брус Уилис беше диагностициран с фронтотемпорална деменция през февруари, а цялото му голямо семейство излезе с общо изявление след това. Уилис има пет дъщери - три с Деми Мур (Румър, Скаут и Талула) и две с настоящата си съпруга Ема Хеминг (Мейбъл и Евелин).