Деми Мур обича често да провокира, а дъщерите й все по-уверено вървят по нейните стъпки. Особено Румър, която си умира да се снима по бански и да говори за това колко е важно да обичаш тялото си, дори и да не е перфектно.

Румър Уилис, снимките ѝ по бельо и колко секси е дъщерята на Брис Уилис и Деми Мур

Румър Уилис отново по бельо

Секси и откровена

Сега бившата жена на Брус Уилис зарадва всички с нови снимка, на която я виждаме по бански с трите ѝ дъщери - Румър, Талула и Скаут. А 58-годишната актриса изглежда феноменално. 

Няма как да не споменем и факта, че въпреки възрастовата разлика четирите изглеждат по-скоро като сестри.

Как Деми Мур постига тези забележителни резултати - ето това се питат и всички. Преди време актрисата сподели в Instagram, че е подновила тренировките си във фитнеса след четиригодишно прекъсване. Тя също така е голяма фенка на танцовите кардио тренировки, научихме по-рано от Women's Health.

"Този месец от годината отново. Честит юни", пише Деми Мур под снимката. Случайно или не, тя качи кадъра именно на 1 юни, с което вероятно иска да отбележи и празника на децата си, макар и вече станали жени. 

Деми Мур, Даниел Хум и новината за връзката им

Кой е новият мъж в живота на Деми Мур

Какво знаем за Даниел Хум

Почитателите на актрисата не пропуснаха да я похвалят с множество положителни коментари под кадъра, като отбелязаха колко добре изглежда не само тя, а и трите ѝ момичета.