След като стана ясно, че братът на Меган Маркъл няма да присъства на сватбата й с принц Хари, войната между двамата се разгоря с нова сила.

51-годишният Томас Маркъл се е изказвал грубо по адрес на по-малката си сестра неведнъж. Но сега си позволи дори да напише собственоръчно писмо до бъдещия й съпруг.

В него Томас се обръща към принц Хари с призив, че все още не е прекалено късно да се откаже от сватбата. В противен случай, това ще се превърне в най-голямата грешка в историята на монархията. А причината, разбира се, е Меган.

Снимка 351889

Източник: GettyImages

Брат й я нарича с редица обидни епитети, сред които "плиткоумна" и "надута". Според него, тя ще се подиграе с принц Хари и кралското семейство. Томас не проумява как само принц Хари не е разбрал каква е истинската същност на годеницата му и че тя не е жената за него. 

Роднините не са се виждали от погребението на баба им през 2011 г. и конфликтът помежду им не спира да се гори. Особено покрай предстоящата сватба. Именно затова мнозина предполагат, че господин Маркъл просто търси облаги

А в писмото, публикувано в In Touch, Томас пояснява, че актрисата е започнала своята кариера благодарение на кредит, който баща им е изтеглил. И до ден-днешен тя не му е помогнала за възстановяването на дълга. Затова и родителят им днес е в затруднено финансово положение.

Братът на Меган Маркъл също без покана за сватбата

Братът на Меган Маркъл също без покана за сватбата

Може би актрисата си има причина

За да му се отблагодари пък, Меган дори не го е поканила на сватбата, пише 51-годишният американец. Така е сторила и с цялото си семейство. Дали наистина е така, явно ще научим в големия ден - 19 май.