Вече от цяла една седмица, че и малко повече, по кината се върти "Убийствена игра" - един от първите филми, в които можем да гледаме Мария Бакалова след историческата ѝ номинация за Оскар.

Bodies Bodies Bodies, Мария Бакалова и трейлър на филма с Пийт Дейвидсън

Мария Бакалова ще разследва мистериозно убийство

Трейлър на Bodies Bodies Bodies

Черната комедия към момента се приема сравнително добре и от критиците, и от публиката. E, не всички са кой знае колко очаровани от видяното и смятат, че е шедьовър.

Лина Уилсън от The New York Times например е написала, че не е лош, но не е нещо кой знае какво. Като дори се беше леко закачила с избора на дрехи на част от персонажите, наричайки филма "95-минутна реклама на деколтета".

Нещо, с което Амандла Стенбърг, която влиза в една от главните роли, е решила да се пошегува. На стори в Instagram актрисата казва, че след като е видяла ревюто на Лина Уилсън и сравнението, е решила да ѝ пише на лично съобщение в една от социалните мрежи.

"Може би ако беше откъснала очи от гърдите ми, щеше да гледаш и филма", е гласяло закачливото съобщение на Стенбърг. Уилсън обаче не е била в настроение за закачки е решила да го направи публично достояние. Заклеймила го като хомофобско, а не малка част от последователите ѝ в Twitter също не са били съгласни с шегата.

Нещо, което е накарало актрисата да даде разяснения, пише Variety. В няколко сторита Амандла Стенбърг казва, че всичко това е било шега. Пояснява, че Лина Уилсън е хомосексуална, както и самата тя, затова е сметнала за забавно да се пошегува по този начин.

"Убийствена игра", Мария Бакалова, Пийт Дейвидсън и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Убийствена игра" с Мария Бакалова и Пийт Дейвидсън

Седмина приятели, една къща и поредица от убийства с неясен извършител

Освен за забавлението и добрата шега, актрисата е решила да го напише, защото ѝ е омръзнало да бъде съдена и приемана само като жена с големи гърди. Стенбърг завършва с уточнението, че не е искала да обиди Уилсън. И както тя има право да критикува работата ѝ, така и обратното.