След като влезе в историята като първата българка номинирана за Оскар в категорията за най-добра поддържаща женска роля, новите проекти за Мария Бакалова заваляха.

The Bubble, Мария Бакалова и първи трейлър на новия филм на Джуд Апатоу

Ето къде ще видим Мария Бакалова скоро

Първи трейлър на The Bubble

Вече я видяхме в The Bubble на Джуд Апатоу, а предстои да я гледаме и в Bodies Bodies Bodies, който вече има и първи трейлър. Филмът е продуциран от A24 и с него режисьорския си дебют на англоезичен филм прави нидерландката Халина Рейн.

В главната роля влиза Аманда Стенбърг, която ще изиграе момиче на име Софи, което решава да спретне купон с приятелите си, за да отпразнува излизането си от клиника. А и за да им представи новата си приятелка - Би, изиграна от Мария Бакалова.

Песни, танци и алкохол водят до идеята да се играе на игра, в която уж някой е умрял и останалите трябва да намерят убиеца. Всичко е страхотно, докато това убийство се оказва съвсем истинско. Тогава всички обединяват усилия, за да разберат какво се случва и има ли сред тях убиец.

В останалите роли ще видим Лий Пейс, Пийт Дейвидсън, Рейчъл Сенът и Чейс Суи Уондър. Bodies Bodies Bodies трябва да се завърти по кината в САЩ от 5 август.