Вече от цял уикенд "Спайдърмен: Няма път към дома" е по кината и всеки фен както на Питър Паркър, така и на супергероите като цяло може да види какви приключения очакват героя този път.

Зендая, премиерата на „Спайдърмен: Няма път към дома“ и новата секси визия на актрисата

Зендая отново прикова всички погледи

Толкова е секси

Зрелищни сцени, каскади, изненади и какво ли още не се крият във филма. И се оказва, че дори пандемията и влошаващата се ситуация с новия вариант на COVID-19 в световен мащаб, не могат да спрат феновете на Спайди от това да отидат на кино.

От The Hollywood Reporter разбираме, че "Спайдърмен: Няма път към дома" е записал рекордни приходи в бокс офиса. Става дума за 253 милиона долара от Северна Америка, което превръща филма в третия с най-високи приходи в историята.

В световен мащаб, но изключвайки Китай, третият самостоятелен филм за Спайдърмен е събрал 334.2 милиона долара, което прави общо 587.2 милиона долара за само три дни от пускането му по кината.

И всички тези милиони нареждат "Спайдърмен: Няма път към дома" на трето място по приходи от първите три дни като цяло в историята. Още по-впечатляващото е, че този успех идва по време на пандемия.

Впечатляващ е и фактът, че за тези три дни филмът е събрал повече приходи от всички останали, които до момента са тръгвали по кината за целия им период на разпространение. Тук говорим за кината в Северна Америка и през последните две години, откакто COVID-19 променя играта и живота на всички ни.

"Спайдърмен: Няма път към дома", Том Холанд и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Спайдърмен: Няма път към дома"

Много злодеи, много теории и само една истина

Към момента най-много приходи в Северна Америка имаше "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена", който за няколкото месеца по кината събра 224.5 милиона долара.