Спомняме си почти всички тоалети, с които Зендая е минавала по червения килим и няма как да е иначе, всички те са дръзки, ярки и много секси.

Зендая и призът „Модна икона“, който получи от Съвета на модните дизайнери в САЩ

Поредното признание за Зендая

Не сме изненадани

Съвсем не се изненадахме, когато Съветът на модните дизайнери в САЩ оцени усета към модата на актрисата и ѝ даде престижния приз "Модна икона".

Поредният тоалет на Зендая, който няма как да не запомним завинаги, е роклята, която тя облече на премиерата на филма "Спайдърмен: Няма път към дома" в Лос Анджелис на 13 декември.

Снимка 557368

Източник: GettyImages

Двамата с Том Холанд позираха пред камерите заедно с останалите актьори, участвали във филма. Припомняме, че след дълго мълчание на 5 декември Том и Зендая те официално потвърдиха, че са двойка, като излязоха заедно на червения килим на събитие, промотиращо филма "Спайдърмен. Няма път към дома".

Снимка 557369

Източник: GettyImages

И сега в Лод Анджелис всички погледи бяха насочени към красивата Зендая и ослепителната ѝ дълга рокля Valentino, която имитира паяжина, пише HollywoodLife. Дълбокото деколте, високата цепка и голият гръб седяха изумително на съвършената фигура на звездата от Euphoria.

Зендая, Том Холанд и колко добре изглеждат двамата заедно на официалното събитие за промотиране на филма "Спайдърмен: Няма път към дома"

Зендая и Том Холанд вече не се крият

Първата им обща поява на официално събитие

Нямаме търпение да видим с какъв тоалет ще се появи на официалната премиера на филма на 17 декември.