Netflix определено си падат по създаването на сериали, от които човек трудно може да откъсне поглед.

Bridgerton, Netflix и рекордът, който сериалът постави

Netflix има нов крал при сериалите

Bridgerton отвя Гералт от Ривия

Сега, няма да коментираме статистиката за гледанията, защото тя е леко спорна, но пък е факт, че качествени сериали (а и филми) не липсват. Един такъв е Lupin.

Френската продукция на стрийминг платформата е вдъхновена от книгите за Арсен Люпен, известен като крадецът джентълмен, който винаги успява да получи своето, дори в най-заплетените и наглед невъзможни ситуации.

В първата част на сериала същото нещо направи и Асан Диоп (Омар Си), който може да се каже, че е модерното превъплъщение на Люпен. Асан вижда нещата така, както никой и друг и това му помага винаги да е една крачка пред напред.

Shadow and Bone, Netflix, Юлиан Костов и трейлър на сериала, базиран на "Вселената Гриша"

Това ли ще бъде следващият хит на Netflix

И то с българско участие

Във въпросната първа част той се опитваше да разбере кой всъщност е виновен за натопяването на баща му, което пък е довело до самоубийството му. Заради тези му опити по петите му беше пуснат човек, който да го елиминира.

И понеже не успя да се справи с Асан, отвлече сина му. От тийзъра за втората част на сериала пък разбираме, че ситуацията е наистина заплетена и крадецът джентълмен в съвременен вариант ще трябва да надмине себе си, за да спаси сина си.

Новите филми и сериали на Netflix през март

Новите филми и сериали на Netflix през март

Отново няма да се скучае

Към момента няма обявена дата, на която ще видим втората част на Lupin, но пък знаем, че това ще се случи още това лято.