В игри, закачки и информиране относно ваксините отмина и месец февруари. Нищо чудно и март да протече по горе-долу същия начин.

Новите филми и сериали на Netflix през февруари

Новите филми и сериали на Netflix през февруари

Ще бъде велико

Съвсем възможно е, като дори няма нищо лошо в това. Знаем например със сигурност, че Netflix няма да ни оставят да скучаем и през идните 31 дни. Ето и заглавията, които ни привлякоха интереса най-силно.

Dealer

Френските продукции на стрийминг платформата винаги заслужават вниманието, защото определено са качествени. Който не вярва, значи не е гледал Lupin.

В Dealer обаче нещата ще са доста по-различни. Франк е режисьор на музикални видеоклипове и винаги търси нови предизвикателства. Но дори не подозира в какво се забърква, когато се съгласява да отиде до Южна Франция.

Там той трябва да заснеме какви ги върши Тони, който е харизматичен лидер на престъпна банда с мечти да пробие в рап музиката. Без да се усети, Франк бива въвлечен в кървава война между престъпни банди.

Dealer е в Netflix от 10 март

Paper Lives

Да, френските не са за пренебрегване, но същото важи и за турските продукции на стрийминг платформата, които нямат нищо общо с тези, излъчвани по родните телевизии.

В Paper Lives в главната роля ще влезе Чаатай Улусой, който ще изиграе Мехмет. Мехмет управлява склад за отпадъци в беден и пълен с емигранти квартал на Истанбул.

Той е обичан от всички, защото винаги подава ръка на най-нуждаещите се. Най-вече на бездомни деца, защото някога и той е бил такъв.

Един ден съдбата среща Мехмет с осемгодишно дете, което той открива в чувал за отпадъци. И веднага, разбира се, решава да му помогне да намери родителите си. Но докато прави тези опити осъзнава, че се е привързал прекалено много към бездомното дете.

Paper Lives е в Netflix от 12 март

The One

Завършваме със сериал, базиран на книга, защото такива са ни слабост и не го крием. The One ще ни накара да се замислим дали е възможно да намерим генетично най-подходящия партньор за нас.

Точно така, за целта просто трябва да дадем косъм за изследване например. И на базата на ДНК тест да разберем дали някъде там по света има човек, който да ни пасва перфектно.

И това сигурно ще накара дори хората, които са щастливо влюбени в половинките си, да се замислят дали пък наистина не съществува и по-правилен човек за тях.

The One е в Netflix от 12 март

През месец март в Netflix може да обърнем внимание и на Biggie: I Got a Story to Tell (1 март), Last Chance U: Basketball (10 март), Marriage or Mortgage (10 март), Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (17 март) и Formula 1: Drive to Survive (19 март).