Преди време най-успешният ютюбър PewDiePie съвсем открито сподели какво е да си много богат. Едно от основните неща, които той подчерта, бе това, че започваш да получаваш всичко безплатно, когато натрупаш слава и състояние. 

Именно такава е ситуацията с Конър Макгрегър, според думите на треньора му Джон Кавана.

Конър Макгрегър, Proper Irish Whiskey и поредният скандал

Става ли за нещо уискито на Конър Макгрегър

Още едно разочароващо представяне на ирландеца

Ирландският ММА шампион е известен със склонността си да се появява в костюми за по 50 000 долара и различни коли, струващи милиони. 

Човек би останал с впечатление, че Макгрегър харчи по 100 000 долара на ден за щяло и нещяло. Но това е един от ефектите на социалните мрежи и снимките в интернет - да ни накарат да вярваме сляпо в подобни неща.

Оказва се, че Макгрегър всъщност не дава и стотинка за колите, дрехите и лайфстайла си, защото получава всичко това безплатно. Често брандовете дори му плащат, за да облече тяхна дреха или да се появи някъде с техен продукт, което е редовна практика при звезди от този ранг.

Джон Кавана обяснява, че боецът в момента живее в доста скромна резиденция и не ходи по ресторанти или скъпи места. Предпочита да хапва вкъщи, където жена му готви редовно.

Ще участва ли Конър Макгрегър в WWE

Ще участва ли Конър Макгрегър в WWE

Ирландецът получи специална покана

Макгрегър не си пада и по комар, въпреки че състоянието му, оценено на 99 милиона долара, му го позволява.

Според думите на треньора му, ирландецът е фокусиран върху развитието на бизнесите си, към които подхожда със същия хъс, който има и за ММА мачовете си.