В дните преди паметния двубой с Нурмагомедов, а и дори по време на конференцията преди мача, Конър Макгрегър изглеждаше по-зает с промотирането на собственото си уиски, отколкото с подготовката за битката с руснака.

Нурмагомедов смачка Макгрегър и подпали Вегас

Как Нурмагомедов подпали Вегас

Мачът, който ще помним дълго време

Дали това, или нещо друго, му коства победата в Лас Вегас е трудно да кажем, но пък имаме сравнително достоверни източници относно качеството на въпросното Proper Irish Whiskey №12.

Въпреки твърденията на ирландеца, че уискито е рецепта на дядо му и самият той е прекарал последните три години в разработката на Proper №12, в крайна сметка се оказва, че продуктът на Макгрегър е доста некачествен.

Колегите от Business Insider са имали честта да тестват уискито и мненията им са меко казано негативни, на места дори цинични.

Според тях Proper №12 е нескопосан опит да се прикрие вкуса на евтин ирландски етил с ванилова есенция.

Хората от Paste Magazine споделят същото мнение и обясняват, че уискито всъщност изобщо не е произведено от дестилирията на Макгрегър.

View this post on Instagram

Ambition is my ammunition.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Те твърдят, че Конър купува уискито от второразрядни складове на Bushmills, а течността представлява микс от неизползвани малцови и зърнени алкохоли, отлежал за дълго в използвани американски бурета.

Изглежда усилията на Макгрегър да пробута на света менте за 30 долара за бутилка не проработват.

Самият той обаче не ни се вижда много трогнат от горните твърдения. Дори наскоро публикува цяло видео в Instagram, в което се хвали и се любува на промоционалния камион, с който разнасят бутилките из Великобритания.

Мейуедър, Нурмагомедов и Макгрегър - кой с кого ще се бие

Ще се бие ли Мейуедър с Нурмагомедов и Макгрегър

Задават се сблъсъци за много милиони

Не ни харесва накъде вървят нещата за имиджа на Макгрегър и само се надяваме, че ще успее да се завърне с пълна сила в качеството си на ММА шампион и няма да се фокусира върху бизнеса с ванилов етил.