Конър Макгрегър е един от най-обсъжданите спортисти през последните години, и няма как да е иначе. Ирландецът превзе с гръм и трясък свръхлеката и леката категория в UFC, създаде истински маскараден спектакъл с Флойд Мейуедър и се забърка в какви ли не проблеми. 

Най-логичното, което продуцентите на мащабни проекти като WWE могат да искат, е да включат личност като Макгрегър в програмата си, тъй като това гарантирано би донесло умопомрачителни печалби, предвид славата на ММА шампиона.

Мачът между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър е бил нагласен

Мачът между Флойд Мейуедър и Конър Макгрегър е бил нагласен

Американският боксьор не искал да наранява ирландеца

За подобен ход се говори от няколко години, но президентът на UFC Дана Уайт многократно отричаше, че слуховете са истина. 

Наскоро обаче една от най-нашумелите кечистки Беки Линч отправи покана-предизвикателство към ирландеца и подпали Twitter. 

Макгрегър дори отговори на Линч в социалната мрежа и изглежда има интерес към предложението да се появи в WWE. 

Беки Линч също е от ирландски произход и в момента държи коланите в две различни категории, също както Макгрегър. 

Небезизвестен факт е, че Макгрегър се блазни от тлъстите чекове, каквито от WWE със сигурност могат да му предложат за подобна поява. 

Ирландецът би могъл да използва тази публичност, за да възстанови част от реномето и достойнството си, след погрома срещу Нурмагомедов и след всички каши, в които се забърка, казват от MMA Zone.

Конър Макгрегър, Proper Irish Whiskey и поредният скандал

Става ли за нещо уискито на Конър Макгрегър

Още едно разочароващо представяне на ирландеца

В съобщението на Беки в Twitter се споменава пролетният сезон като възможен момент за поява на Макгрегър в WWE.

В същото време обаче самият той заяви, че 2019 г. ще бележи голямото му завръщане към ММА шампионата и не сме сигурни как това би се комбинирало с изява на кеч ринга. 

И ако трябва да сме честни, човекът изглежда по-зает с промотирането на уискито си, отколкото с тренировки или размисли за потенциални мачове.