Мнозина очакваха, че още през април или май ще видим Конър Макгрегър обратно в октагона срещу един от ветераните в UFC - Доналд "Каубоя" Сероне. В края на седмицата обаче стана ясно, че мачът отпада. Причината, изненадващо, този път не е в парите, а в нещо още по-нелепо.

Според различни източници, Макгрегър е отказал мача, защото двубоят не е бил определен като основният мач за вечерта.

Двамата ММА бойци са били във финални стадии на преговори относно срещата им, но в последния момент ирландецът е отказал да подпише.

Сероне е с професионален рекорд от 37 победи и 11 загуби.

Източник: GettyImages

Сероне е с професионален рекорд от 37 победи и 11 загуби.

Мачът изглеждаше като доста добра възможност и за двамата. Макгрегър не е печелил двубой в UFC от 2016 г. насам, а Сероне изглеждаше като предизвикателен, но преодолим съперник.

В същото време подобен мач щеше да донесе добри пари за Сероне и да бъде реверанс от страна на UFC към "Каубоя", който най-вероятно скоро ще се оттегли от спорта. 

Ще участва ли Конър Макгрегър в WWE

Ще участва ли Конър Макгрегър в WWE

Ирландецът получи специална покана

След отказа на Макгрегър, Сероне, който е един от най-уважаваните ММА звезди, избухна срещу него в интервю за ESPN и определи ирландеца като "примадона".

Спекулира се, че Макгрегър се цели във втори мач с Нурмагомедов, но всеобщите очаквания са, че Дана Уайт и UFC няма да му отдадат тази чест в близкото бъдеще.

Конър Макгрегър и как се сдобива със скъпи дрехи и коли

Как се сдобива със скъпи дрехи и коли Конър Макгрегър

Колкото повече пари имаш, толкова по-малко плащаш