Наясно сме, че има хора, които вярват, че Земята е плоска. Такива, които смятат, че ваксините са създадени за унищожаване на човечеството. И такива, които практикуват "въздушна" диета. Не бяхме предполагали обаче, че някой ще измисли този доста... нетрадиционен начин да се заредим с енергия за деня.

Според "метафизичната Меган", както е прякорът й в Instagram, човек може да се зареди с енергия, да подобри съня си, да стане по-фокусиран, да се откаже от кафето и да подобри творческата, и сексуалната си енергия, като пече на слънце по минимум 30 секунди на ден ануса си.

Меган, която има 19 хил. последователи в социалната мрежа и се е провъзгласила за лечителка, учителка и експерт по тантра, е публикувала нагледна снимка на "практиката". Както и доста други свои голи снимки, с които вероятно е привлякла нови последователи.

Освен доста екзотичен и провокативен, въпросният начин за "зареждане" е пълна глупост. Единственият начин да придобием енергия така е, ако анусът ни фотосинтезира. А това, доколкото ни е известно, не се случва.