Вероятно на всеки от нас поне веднъж ни се е искало да бъде котка. Това спокойствие и величие, което цари от тях, както и фактът, че са корифеи в нищоправенето и спането по 15 часа на ден, наистина са си поводи за възхищение.

Снимка 341967

Източник: Facebook / Angel Bengal

А една представителка на домашните котки определено може да ни накара да й завидим за начина на живот. Angel Bengal се превърна в хит в социалните мрежи благодарение на кратките клипчета в профилите й. На тях тя демонстрира, че е усвоила до съвършенство кокетниченето и позирането.

Снимка 341963

Източник: Facebook / Angel Bengal

Собствениците й пък са се погрижили да й осигурят всички възможни удобства, за да живее като една истинска дама. На снимките демонстрира завидно богат гардероб. И като истинска представителка на нежния пол изпитва дилема какво да облече.

Нищо чудно да има повече обувки от нас... А и май си устройва вкусни и романтични вечери по-често от нас. Винаги намира време и просто да бъде насаме с мислите си без да изпитва угризения за това.

Бенгалските котки са скъпа порода домашни любимци, хибрид между питомни и диви животни. Именно затова и прави впечатление стоицизмът на тази бенгалка, позираща пред печката, с коктейл в ръка или по домашен халат.

Снимка 341966

Източник: Facebook / Angel Bengal

В кратките видеа домашният любимец пресъздава добре познати на всяка дама моменти от живота. Чете модни списания, завършва деня си с коктейли или с няколко епизода от любим сериал. Старае се да се храни здравословно, но по-често се поддава на вкусни изкушения. Обича да си взима вана, да ходи на маникюр и да бъде в модерна прическа.

Снимка 341961

Източник: Facebook / Angel Bengal

Розовото е любимият й цвят и определено много й отива. А всички ние можем да вземем пример от нея как да се глезим и да релаксираме. Ако не друго, поне е научно доказано, че гледането на клипове с котки има благоприятен ефект и ни прави по-положителни и усмихнати.