През последните години свикнахме да гледаме Робърт де Ниро в комедии, като веднага се сещаме за "Ох, на дядо!" (2016 г.).

Робърт де Ниро, Мики Рурк и враждата между двамата

Когато Мики Рурк се закани на Робърт де Ниро

Старата вражда на нов глас

Актьорът очевидно не се е отказал от това да ни спуква от смях, защото ще го видим поредната комедия. И отново като своенравен дядо.

От трейлъра на The War With Grandpa ни става ясно, че доста ще се смеем. Причината за това е създалата се вражда между дядо и внуче.

Когато Ед (Робърт де Ниро) остава вдовец, дъщеря му решава, че той не може да се оправя сам и го принуждава да се пренесе при нея и семейството ѝ. А от това не е доволен нито Ед, нито Питър - малкият му внук.

Просто защото Питър ще трябва да се лиши от най-ценното си - собствената стая. А за всяко дете тя е като крепост, но сега е принуден да спи на тавана.

Питър обаче е решен да не оставя нещата така и започва война с дядо си, за да го накара да си тръгне. А тази война е свързана с въртенето на страшно много номера, но Ед е старо куче и не се дава без бой.

Робърт де Ниро, Грейс Хайтауър и финансовите загуби на актьора заради пандемията

Финансовите проблеми на Робърт де Ниро

Пандемията е поставила актьора в лоша позиция

The War With Grandpa е базиран на едноименната книга на Робърт Кимъл Смит и трябва да тръгне по кината в САЩ от 18 септември, а във Великобритания от октомври.