Мики Рурк използва профила си в Instagram, за да припомни стар конфликт, разгорял се между него и колегата му Робърт де Ниро по време на снимките на филма "Ангелско сърце".

Там те се срещат за първи път на снимачната площадка и макар да не е ясно какво точно се е случило по време на снимките, малко след това двамата спират да общуват и повече никога не работят заедно.

Поводът Рурк да ни припомни старата им вражда се оказва скорошно интервю на Робърт де Ниро.

Снимка 489232

Източник: GettyImages

"Ей, Робърт де Ниро, на теб говоря, скапан ревльо. Току-що приятел ми каза, че преди няколко месеца си ме нарекъл в някакво си интервю за някакъв си вестник "лъжец". Чуй ме много добре, г-н лошо момче от екрана, ти си първият човек, който някога ме е наричал "лъжец" и то в медиите... Нека ти кажа нещо: когато те видя следващия път, кълна се в Бога, в баба ми, в брат ми и във всичките ми кучета, ще се постарая на 100% да си го получиш", гласи съобщението на Рурк, което малко след публикацията му обаче беше изтрито, пишат от от Page Six.

Снимка 479276

Източник: EPA/БГНЕС

Гневното излияние на Мики Рурк стана причина много от последователите на актьора да си спомнят, че през есента той беше споменавал в интервю пред италиански медии, че Де Ниро е отказал да работи с него и заради това Рурк не се е снимал в "Ирландецът". Според представител на Де Ниро обаче продуцентите на "Ирландецът" никога не дори не са обсъждали кандидатурата на Рурк за участие във филма.

Робърт де Ниро, Грейс Хайтауър и финансовите загуби на актьора заради пандемията

Финансовите проблеми на Робърт де Ниро

Пандемията е поставила актьора в лоша позиция