Колкото и странно да звучи - все повече ни харесва концепцията със стоенето вкъщи. Бързо уточняваме, че е защото така звездите имат повече време да отговарят на въпроси на фенове.

Силвестър Сталоун, Роки, Рамбо, "Бойни старчета", коя е най-лошата форма актьора и най-добрата му

Филмите, в които Силвестър Сталоун е в най-лошата си форма

Личната му класация и още куп неща за кариерата му

Именно така преди няколко дни научихме доста интересни неща за Силвестър Столоун. Още по-хубавото е, че актьорът записа втори клип, подобен на първия.

И започва с шегата, че ще му трябват поне 75 години, за да отговори на всички питания, които е получил. Но ако приема подходящи витамини, може и да се справи.

Силвестър Сталоун, Серджо Сталоун и синът на актьора, за когото почти не се говори

Синът на Силвестър Сталоун, за когото не се говори

Кой е Серджо Сталоун

Може би най-важното, което разбрахме от видеото на Силвестър Сталоун, е, че се подготвя продължение на "Разрушителят" (1993 г.). Актьорът, разбира се, не издаде повече подробности, освен че Warner Bros. ще продуцира филма.

В първия филм в главните роли видяхме Сталоун, Уесли Снайпс и Сандра Бълок. Като Силвестър Сталоун влезе в ролята на доброто ченге Джон Спартан, а Снайпс беше злодеят Саймън Финикс.

Според източници на We Got This Covered, планът е Уесли Снайпс също да участва във филма. За Сандра Бълок обаче източниците мълчат. 

Уесли Снайпс, Махершала Али, Marvel, Блейд и как реагира актьорът на новината, че е заменен

Ще бъде ли пак Уесли Снайпс Блейд

Ще има нов филм за Блейд и Махершала Али ще е в него

Във видеото Силвестър Сталоун казва и че най-вероятно в "Kрийд 2" (2018 г.) сме видели за последен път Роки Балбоа. Естествено, не се зарича, че това е сигурно, защото има няколко идеи за героя, които обаче ще го отдалечат от ринга. А именно това не смята, че ще е достатъчно интересно на хората.