Социалното дистанциране определено ни разбърка режима и подобно на много хора се отдадохме на хапване.

Силвестър Сталоун, Серджо Сталоун и синът на актьора, за когото почти не се говори

Синът на Силвестър Сталоун, за когото не се говори

Кой е Серджо Сталоун

Не знаем дали ефектът ще бъде, че ще бъдем в най-лошата си физическа форма, когато всичко приключи, но знаем, че благодарение на изолацията звездите имат повече време. И като го имат, споделят най-различни неща.

Силвестър Сталоун стана поредната звезда, която използва профила си в Instagram, за да отговори на зададени от фенове въпроси.

Сред тях имаше какви ли не, но сред най-интересните беше за кой филм смята, че е бил в най-лошата си физическа форма. И Сталоун не се затрудни с отговора, защото според него в "Копланд" (1997 г.) и "Бойни старчета" (2013 г.) не е изглеждал така, както му се е искало.

Причината е, че е трябвало да свали килограми, за да няма очевадна разлика между неговата физика и тази на Робърт де Ниро, с когото си партнират и в двата филма.

Във върхова форма пък сме го виждали в "Роки IV" (1985 г.), "Рамбо III" (1988 г.) и в "Катерачът" (1993 г.).

Сред интересните неща, които научаваме от видеото, е, че Сталоун е написал сценариите за всички филми за Роки. Когато се е съгласил да участва и в двата филма за Крийд, е написал и сцените, в които е участвал, защото според него подаденият му сценарий не е отразявал достатъчно добре темперамента на героя му.

Силсвестър Сталоун признава, че има филм, който бил заснел отново. И това е "Спри или мама ще стреля" (1992 г.). Причината е, че крайният резултат не е отговарял на първоначалната концепция.

Трябвало е майката на Джо (Сталоун) да бъде пресъздадена като толкова лоша, че зрителите да я намразят. Но според актьора това не се е получило, защото за ролята на майката е избрана Естел Гети, която е толкова сладка и добра, че няма как човек да не я хареса.

"Рамбо: Последна кръв", Дейвид Морел, Силвестър Сталоун и защо създателят на образа не харесва филма

Защо създателят на Рамбо се срамува от последния филм

Дейвид Морел не одобрява видяното

С чувство за хумор Сталоун се закачи и с добрия си приятел Арнолд Шварценегер, казвайки, че е взел ролята в "Спри или мама ще стреля", само защото не е искал той да участва във филма вместо него.