На повечето фенове, запознати с личния живот на Силвестър Сталоун, им е добре известен фактът, че актьорът има три дъщери - София, Систин и Скарлет. Не всички обаче знаят, че това не са всички деца в голямото семейство на Силвестър Сталоун.

Първата съпруга на Силвестър - Саша Цак, му ражда двама синове, за които почти не се говори, като причините за това са няколко. Най-големият син на актьора, който се казва Сейдж, тръгва по стъпките на баща си, като участва в няколко филма, включително и в "Роки 5". През 2012 г. момчето е намерено мъртво в жилището си в Лос Анджелис. Въпреки че е само на 36 години, като причина за смъртта лекарите посочват сърдечен удар.

Що се отнася до другия син на Силвестър Сталоун, неговото име е Серджо и в момента е на 41 години. Причината да не се споменава Серджо, включително и от баща му е, че още като дете му е поставена диагнозата аутизъм.

В началото Силвестър и Саша смятат, че има някаква грешка, особено предвид фактът, че актьорът също е бил диагностициран с аутизъм, след като акушерка поврежда лицевия му нерв. За разлика от Силвестър, диагнозата на момчето е правила и се потвърждава от по-нататъшните изследвания при различни специалисти.

Силвестър Сталоун, семейството му и почивката им в Хърватия

Семейната почивка на Силвестър Сталоун в Хърватия

За предпочитане е пред Слънчака

Въпреки че не говори много за сина си, след развода си със Саша актьорът продължава да се грижи за Серджо и да финансира лечението му. Дори в двора на къщата, в която живее Серджо с майка си, Слай се заема да направи изкуствен поток, тъй като от малко момчето обича шума на течащата вода. И това е само един от многото примери, с които актьорът показва безрезервната си любов към Серджо.

Основната причина Силвестър да не говори за сина си с аутизъм определено не е липсата на любов, а по-скоро желанието на актьора да го защити от вниманието на пресата, като го остави на спокойствие да живее в своя собствен свят. 

Тъй като актьорът не може да накара сина си да живее в неговия свят, той е направил всичко възможно, за да се адаптира към този на Серджо, пишат от Hola.

"Рамбо: Последна кръв", Дейвид Морел, Силвестър Сталоун и защо създателят на образа не харесва филма

Защо създателят на Рамбо се срамува от последния филм

Дейвид Морел не одобрява видяното