В края на миналата седмица източници на Deadline хвърлиха бомбата, че Кит Харингтън ще се присъедини към киновселената на Marvel.

Кит Харингтън, Game of Thrones, Marvel, D23 Expo и ще участва ли актьорът във филм на студиото

Ще стане ли Кит Харингтън супергерой на Marvel

Все още не е официално потвърдено

Тази информация дойде като гръм от ясно небе и, разбира се, не се знаеха абсолютно никакви подробности. За щастие президентът на Marvel Studios Кевин Файги не ни мъчи много и на D23 Expo в Анахайм потвърди слуховете. Дори знаем в кой филм ще участва Харингтън, както и какъв ще бъде героят му.

Според Файги, актьорът, добил популярност от сериала Game of Thrones, ще се присъедини към вече впечатляващия актьорски състав на The Eternals - Ричард Мадън, Анджелина Джоли, Кумейл Нанджиани, Салма Хайек и други. Всички те ще бъдат в ролите на безсмъртни супергерои, познати като The Eternals, които обитават Земята от милиони години.

Кит Харингтън обаче няма да бъде част от този супергеройски екип, или поне така изглежда. Във филма Харингтън ще изиграе ролята на Дейн Уитман, по-познат като Black Knight (Черния рицар).

В комиксите е почти невъзможно Black Knight да бъде победен в битка с мечове, защото това е една от най-силните му страни. Той обаче постоянно се лута между доброто и злото, и много напомня на Магнито от Х-Мен. Повече от интересно ни е на чия страна ще застане в The Eternals, но ще трябва да почакаме поне до пускането на първия трейлър, което няма да се случи до края на тази година.

The Eternals, Marvel и какво знаем за героите от филма

The Eternals - новите супергерои на Marvel

Всичко, което знаем за тях

С привличането на Кит Харингтън, актьорите, участвали в Game of Thrones, ще станат цели двама. Добре помним, че в сериала на HBO Харингтън и Мадън играеха ролите на Джон Сноу и Роб Старк.