Гордън Рамзи е екстравагантен, но и много любопитен. Нищо не може да го спре, за да разшири иначе големите си кулинарни познания. Защото някоя нова рецепта никога не е в излишък.

„Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател", National Geographic и новото предаване на готвача

Новите приключения на Гордън Рамзи

„Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател" ще бъде повече от интересно предаване

Рамзи ще продължи в същия дух и в третия сезон на поредицата на National Geographic - "Гордън Рамзи: Кулинарният изследовател". Пътуванията на готвача ще бъдат отново много интересни, като този път страните, които ще посети, ще бъдат Португалия, Хърватия, Мексико, Пуерто Рико, Исландия и няколко американски щата.

Така Гордън Рамзи ще поеме по непознати и неутъпкани пътеки, които ще го отведат отвъд известните му рецепти, за да изследва уникални кулинарни обичаи от различни места по света. А по пътя си ще се среща с местни експерти и гастрономи, които ще го напътстват.

Снимка 541496

Източник: National Geographic

В края на всеки епизод го очаква предизвикателство. Рамзи ще се изправи рамо до рамо с местна кулинарна легенда и заедно ще готвят за хората от региона.

Снимка 541495

Източник: National Geographic

Първият епизод ще бъде излъчен на 29 август от 21 ч. по National Geographic и ще ни отведе в дивите земи на щата Тексас. Седмица по-късно ще видим какви ги готви Гордън Рамзи в Португалия.