По-наблюдателните вече са разбрали, че следим изкъсо и с вълнение всичко около spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, но с различен акцент върху различни аспекти) на "Бързи и яростни" - Hobbs & Shaw.

Нийл Мориц съди Universal за Hobbs & Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Съдят Universal заради Hobbs and Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Какво се случва с продукцията и какви са претенциите на Нийл Мориц

Ето че новият месец донесе и новини около филма, чийто снимки текат в момента в Лондон. От профила на Дуейн Джонсън в Instagram разбираме, че Ейза Гонзалес също се присъединява към Hobbs & Shaw. 

От текста под снимката Дуейн Джонсън ни дава да разберем, че на този етап няма да разкрива информация около героинята ѝ. Дава ни единствено определението, че ще бъде силна жена, а ние можем да добавим и доста секси. 

Познаваме Гонзалес от ролята ѝ в "Зад волана" (2017 г.), а предстои да я гледаме и в други големи продукции като "Алита: Боен ангел" (2019 г.) и Godzilla vs. Kong (2020 г.). Припомняме, че тя се присъединява, освен към Дуейн Джонсън, и към Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Дейвид Лийч, който режисира, и Ванеса Кърби

Идрис Елба в Hobbs & Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Идрис Елба тръгва по петите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Вече знаем как ще изглежда непобедимият злодей

Споменавайки Кърби, няма как да пропуснем и снимката, която Скалата сподели с нея през уикенда. Тя отново е от Hobbs & Shaw, но тук вече нещата изглеждат много по-екшън.

Джонсън пояснява, че за да снимат тази сцена, са затворили няколко Лондонски улици, а Ванеса Кърби е показала невероятна бързина, с която е изненадала всички. 

Hobbs & Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм - първи поглед към Ванеса Кърби в spin-off на "Бързи и яростни"

Какви ги вършат Дуейн Джонсън и Ванеса Кърби заедно

Последното парче от пъзела си дойде на мястото