Едва преди седмица хвърлихме първи поглед върху героите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) на "Бързи и яростни" - Hobbs & Shaw.

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в Hobbs & Shaw - spin-off на "Бързи и яростни"

Първи поглед към Hobbs And Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Скалата обещава, че ще бъде интересно, а ние му вярваме

А преди няколко часа Скалата вдигна завесата и над злодея във филма, който, както вече знаем, ще бъде изигран от Идрис Елба. Е, ако на това не му се казва подранила Коледа, не знаем на кое. 

От текста под снимката разбираме, че героят на Елба ще се казва Брикстън и има статут на непобедим. Дуейн Джонсън все още ни държи под напрежение и не издава подробности около сюжета.

Първи поглед към Киану Рийвс в "Джон Уик 3"

Първи поглед към Киану Рийвс в "Джон Уик 3"

Баба Яга се завръща... на кон

Но понеже сме много любопитни, се поразровихме и попаднахме на едно много интересно предположение, което идва от Screen Rant.

Те смятат, че Брикстън (Идрис Елба) ще бъде британски наемен убиец, а на пътя му по някакъв начин ще застанат добре познатите ни Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм). 

Дуейн Джонсън ще участва във филма на Netflix - John Henry and the Statesmen

Дуейн Джонсън се захваща с нов филм

Ново предизвикателство през Скалата

Ванеса Кърби пък ще влезе в ролята на по-малката сестра на Декард Шоу и агент на МИ-6. Отново натъртваме на това, че тази информация е в сферата на догадките и няма нищо официално, но звучи логично, защото в момента снимките на Hobbs & Shaw текат в Лондон.