В края на миналата година Apple TV+ заработи на пълни обороти с няколко нови сериала, сред които бяха The Morning Show и See.

See, Apple TV+, Джейсън Момоа и първи трейлър на сериала

Слепият Джейсън Момоа дава нов шанс на човечеството

Първият трейлър на See е обещаващ

Стана ясно, че и двата ще бъдат продължени с поне още един сезон, което се подразбираше и от последните им епизоди. Бяхме много развълнувани за See, защото сценарият му е написан от Стивън Найт, когото боготворим за работата му по Peaky Blinders. За съжаление не останахме очаровани от видяното в първия сезон.

Вторият сезон обаче ще направи още един опит да ни очарова и спечели като фенове. А вече имаме и информация кое ще бъде едно от новите попълнения към сериала с Джейсън Момоа.

Според Deadline, това ще бъде Дейв Батиста. Към момента обаче не се знае каква ще бъде ролята на бившия кечист. Ние лично предполагаме, че ще изиграе брата на Баба Вос (Момоа), но сме сигурни, че скоро ще разберем и дали сме били прави. Ролята на Батиста ще бъде и първата му сериозна в сериал.

Дженифър Анистън, The Morning Show и как актрисата се е преобразила за ролята

Когато накараш Дженифър Анистън да изчезне

Дяволът се крие в детайлите, ето защо The Morning Show ни хареса толкова

Освен Джейсън Момоа, за втория сезон ще се завърнат всички основни актьори, които видяхме и в първия. Припомняме, че See проследява една апокалиптична история, в която хората са напълно слепи от векове. Един ден обаче се раждат две деца, които са различни от всички останали, защото могат да виждат. За съжаление не всички смятат, че тази дарба е нещо хубаво и се опитват да ги убият.