На 10 септември Apple обявиха един куп нови джаджи, които със сигурност съвсем скоро ще се окажат по джобовете и ръцете на потребителите.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max и какво да очакваме от най-новите смартфони на Apple

Какво да очакваме от iPhone 11, 11 Pro и Pro Max

Изненадите на Apple

Изпълнителният директор на компанията - Тим Кук, хвърли светлина и върху Apple TV+. Вече знаем кога стрийминг платформата ще заработи и колко ще струва удоволствието да я ползваме. Именно в духа на тези новини Apple решиха да пуснат и първи трейлър на една от очакваните им оригинални продукции - See.

Сериалът представя едно антиутопично бъдеще, мисълта за което ни стряска. Хиляди години напред в бъдещето мистериозен вирус кара всички хора да ослепеят. Това, естествено, променя изцяло облика на планетата и начина, по който нейните човешки обитатели живеят.

Смята се, че способността им да виждат е отнета от Бог, за да може Земята да се излекува от нанесените щети. След много поколения обаче нещата се променят и две деца се раждат със зрение.

Slofie, Apple, iPhone 11 и защо хората се подиграват на новата функция

Защо всички се подиграват на новия iPhone

Всички говорят за Slofie

Мълвата се разпространява бързо, но не всички хора смятат, че тези деца трябва да живеят, защото по този начин разрушението ще започне отново. 

Баба Вос (Джейсън Момоа) е лидер на едно от племената и баща на двете необикновени деца. Той мобилизира всичките си хора, за да спре тези, които искат смъртта на новородените.

Apple TV+, цената на стрийминг платформата и кога ще бъде пусната

Ударът, който Apple нанесе на конкурентите

Netflix и Disney+ едва ли са много щастливи от старта на Apple TV+

Изглежда наистина обещаващо, а и няма как да не вземем предвид парите, които са похарчени за сериала. Според  The Wall Street Journal всеки един от епизодите струва по 15 милиона долара. Неофициално епизодите са между осем и десет.

See е в Apple TV+ от 1 ноември