Вече всички 10 епизода от първия сезон на The Morning Show са налични в Apple TV+ и успяхме да ги изгледаме с голям интерес.

Дженифър Анистън, The Morning Show, най-трудните й дни и как кариерата я прави щастлива

Най-трудните дни на Дженифър Анистън

Какво й взе и какво и даде славата

Сериалът наистина ни хареса много и останахме доволни от играта на любимата ни Дженифър Анистън, както и от тази на Рийз Уидърспун, разбира се.

И двете излизат от кожите си, за да ни представят два колкото различни, толкова и еднакви по същността си образа. Анистън е в ролята на Алекс Лийви - дългогодишен водещ на сутрешно предаване.

Уидърспун пък в тази на Брадли Джаксън - вечно търсещ истината репортер, който не би си замълчал, за да предпази някого. Именно тя заменя Мич Кеслър (Стив Каръл), който бива обвинен в сексуален тормоз.

За да се преобрази за ролята, Анистън полага доста големи усилия и те наистина са си стрували. Дяволът обаче се крие в детайлите. Пред Entertainment Weekly Софи де Ракоф, която отговаря за костюмите и облеклата в сериала, и стилистите Клеър и Нина Халуорт споделят и каква е била тайната за преобразяването на Анистън.

Рийз Уидърспун, Коледа и какво обича да прави актрисата

Любимите коледни занимания на Рийз Уидърспун

Актрисата ни спечели

Джен е добре познато лице, което прави задачата доста трудна, но казват, че за да избягат от образа на човека Дженифър Анистън, са решили, че е най-добре тя да изчезне.

Метафорично, разбира се, и с помощта на цветовете. Нина казва, че са се стремели да обличат Анистън в цветове, в които по принцип не го правят, за да скъсат с образа ѝ и да изградят нов.

Едноцветността е преобладавала в гардероба на Дженифър Анистън за The Morning Show, за да не се подчертават извивките на тялото ѝ, за да няма разсейване.

The Morning Show, Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун, Apple TV+ и ще има ли сериалът втори сезон

Авантюрата на Дженифър Анистън с телевизията продължава

The Morning Show ще има и втори сезон

Часовникът ѝ също е важна част от персонажа. За целта са избрали хронографен, за да бъде по-опростен, но в същото време надежден - точно каквото му трябва на водещ на сутрешно предаване, който става в 3 сутринта.