В началото на годината получихме първи трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", където участие ще вземат цяла камара любими актьори. Това са Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби и Ейза Гонзалес.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и първи трейлър на филма

Първи трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Какво са ни приготвили Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Припомняме, че филмът е spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) на "Бързи и яростни". Скалата, който е основният виновник филмът да го бъде, ни обещава, че ще видим много екшън, хумор и запомнящи се сцени.

Снимка 418923

Източник: Форум Филм България

Ние, разбира се, му вярваме, защото първият трейлър даде сериозна заявка за тези неща. Вторият пък е върхът.

Брикстън (Идрис Елба) е генетично усъвършенстван човек, който не е трудно да се досетим, че е лошият в цялата ситуация, защото разполага с вирус, който ще промени света завинаги.

Дуейн Джонсън, Дейв Риензи, "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" и през какво е минал актьорът за снимките на филма

Дуейн Джонсън и усилията за нечовешката му форма

Ето и кой стои зад нея

Хати Шоу (Ванеса Кърби) е агент на MI6 и успява да вземе вируса от него, с което печели малко време. Брикстън обаче има цяла армия от наемници зад гърба си, които няма да се спрат пред нищо, за да си получат своето. Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) се мразят в червата, но обединяват усилия, за да спрат черния Супермен, както Брикстън се определя.

Снимка 418925

Източник: Форум Филм България

Както казахме, има наистина много забавни моменти, които умело са преплетени с бойни сцени, в които главните герои показват, че са над всички. Вторият трейлър ни показва и Мадам М (Ейза Гонзалес), която е страшно секси и ще се опита да помогне на Хобс и Шоу.

Снимка 418924

Източник: Форум Филм България

Двамата пък са притиснати до стената, ето защо пътуват до Хавай, за да потърсят помощ от братята на Хобс, сред които виждаме и кечистът Роман Рейнс. Сцената с голите до кръста хавайци, изпълняващи бойния танц хака, е направо страхотна.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и какви подигравки отнесе първият трейлър

Какви подигравки отнесе трейлърът на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Какво не му е наред на трейлъра

Не ни допадна единствено граничещата с научната фантастика сцена, в която няколко коли теглят хеликоптер, а вездесъщият Люк Хобс в един момент задържа "птичето" с една ръка. Като оставим това, наистина нямаме търпение да видим "Бързи и яростни: Хобс и Шоу".

Премиерата на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е на 2 август