Миналата седмица най-накрая видяхме първия трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу". Общо взето, реакциите бяха разнообразни. Разбира се, намериха се хора, на които видяното и концепцията не им хареса, но имаше и такива, които оцениха това, което Скалата се опитва да направи с филма и с франчайза. 

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и първи трейлър на филма

Първи трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Какво са ни приготвили Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Ние лично сме от вторите, но се оказа, че има и трети, които просто решиха да се пошегуват с видяното в трейлъра. Това направи комикът Джеймс Джеферсън, който в типичния си стил коментира някои от сцените. 

Под обстрела на Джеферсън първа попадна сцената, в която Джейсън Стейтъм умело управлява спортна кола и в стил "Бързи и яростни" прави невъзможното, като минава под тир. И всичко - докато Дуейн Джонсън и Ванеса Кърби са в автомобила с него. Джеферсън е учуден каква застраховка на колата е направил Стейтъм, за да е толкова уверен в това, което прави.  

Супербоул 2019, "Отмъстителите: Краят", "Историята на прислужницата" и трейлърите, които видяхме

Нов трейлър на "Отмъстителите: Краят" и какво още видяхме на Супербоул 2019

Седем трейлъра, които са крайно интересни

Комикът не разбира и защо героят на Идрис Елба се прави на Кинг Конг и скача от прозореца на сграда с бяло момиче на гърба си. Джеферсън разбира, че във филма е суперчовек, но в края на деня си остава афроамериканец, и не бива да прави такива неща. 

Дуейн Джонсън отнесе подигравки заради големите си ходила

Какви подигравки отнесе Скалата заради големите си крака

Размерът винаги се забелязва

Това не е първият път, в който Джеймс Джеферсън се шегува със Скалата. Миналата година той стовари шегите си върху него заради огромните ходила на актьора.