Последната седмица говорим доста усилено за "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", но това е така, защото видяхме цели два трейлъра на филма с Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби и Ейза Гонзалес. 

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и първи трейлър на филма

Първи трейлър на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Какво са ни приготвили Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Преди време обърнахме внимание и на формата, в която Скалата е влязъл за филма. Определено е най-добрата, в която сме го виждали, и това, че е на 46 години, изобщо не му пречи. 

За да изглежда по този начин, му е коствало доста усилия и лишения. Главният виновник за крайния ефект е персоналният му треньор Дейв Риензи, който е съпруг на бившата му жена Дани Гарсия. Точно Риензи сподели в Instagram и колко трудно е било както за него, така и за Дуейн Джонсън това да бъде постигнато. 

Във филма героят на Идрис Елба е свръхчовек, но от няколкото снимки без горнище на Скалата, които видяхме, спокойно можем да кажем, че той е свръхчовекът. А Дейв Риензи споделя, че последната седмица от снимките на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е била много напрегната, защото Дуейн Джонсън е участвал в три бойни сцени, а към това прибавя и среднощни снимки. 

 Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, Дуейн Джонсън, Роман Рейнс и нови снимки от филма

Кой се присъединява към Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Подготвяният spin-off на "Бързи и яростни" изглежда все по-впечатляващо

Това си е изпитание за всеки организъм, а през цялото това време Джонсън е трябвало да изглежда максимално добре и във форма. Ето защо Риензи се е постарал да следи как тялото на Скалата изчерпва въглехидратите, а след това си ги набавя отново.

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу", Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и какви подигравки отнесе първият трейлър

Какви подигравки отнесе трейлърът на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу"

Какво не му е наред на трейлъра

Приемът на вода е бил манипулиран, като също така е следял и как тялото на актьора реагира на условията, при които се работи. Риензи допълва, че това е трудно за балансиране, особено когато се снимат интензивни бойни сцени.