През последните пет месеца Дуейн Джонсън не ни дава мира с подготвяния spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) на "Бързи и яростни". 

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, Дуейн Джонсън, Джейсън Момоа и може ли да ги видим във филма

Могат ли Аквамен и Скалата да бъдят братя

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw се очертава много интересен

На теория "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) изглежда много обещаващо, защото имаме двама герои от доказан франчайз. А актьорите (освен Дуейн Джонсън) са Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби и Ейза Гонзалес

Добрата новина е, че преди броени минути Скалата и Universal ни дадоха и първия трейлър. От него става ясно и каква е концепцията. Брикстън (Идрис Елба) е основният злодей, който обаче не е обикновен човек. Брикстън притежава нечовешка сила и куршумите са като пуканки за него - не могат да го наранят. 

Той е генетично подобрен човек - буквално. И понеже е нещо невиждано, британските тайни служби решават, че трябва да повикат тежката артилерия в лицето на Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм). 

Всичко добре, но тези двамата не се понасят, ама изобщо. Ще им се наложи обаче да преглътнат противоречията, защото Брикстън отвлича сестрата на Шоу - Хати (Ванеса Кърби). И така започва голямата забава с много бойни сцени и типичния за филмите на Скалата хумор. 

 Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, Дуейн Джонсън, Роман Рейнс и нови снимки от филма

Кой се присъединява към Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Подготвяният spin-off на "Бързи и яростни" изглежда все по-впечатляващо

Изглежда доста добре и сме сигурни, че ще бъде един от добрите екшъни през последните години. Трейлърът не ни показва героите на Ейза Гонзалез и Роман Рейнс, но тях ги очакваме в следващия, защото снимките на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" приключиха едва преди седмица. 

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" е по кината от 2 август