"Може да се опиташ, да ми забодеш няколко игли под ноктите, няма да ти кажа нищо" - каза Миглена Ангелова на Виктор Николаев тази сутрин в студиото на "Здравей, България" по NOVA.

Снимка 309881

Победителката в юбилейния сезон на "VIP Brother" сподели очакванията си за любовния сезон на риалити формата тази есен, който стартира от 11 септември. Тя също ще бъде част от него.

Снимка 262236

Телевизионерката вдигна и завесата за книгата си "Искрено и лично за Големия VIP брат", която ще бъде представена на 14 септември. Тя не скри, че започнала да я пише в Шанхай, където живеела един месец, но се отказала. След това й дошло вдъхновението да продължи.

Миглена Ангелова нищи "Биг Брадър" в книга

Миглена Ангелова нищи "Биг Брадър" в книга

Мадам "Искрено и лично" се похвали с нови партньори от Китай

"Това е книга за този гениален формат, защото той не си измисля нищо, той показва реалния живот. Човек реагира със своите илюзии, схващания, принципи и заблуди. Той няма как да играе там, няма как да има стратегия и да бъде по-различен," разказа тя.

На въпрос дали човек може да потърси любовта във VIP Brother, Миглена коментира: "Хората са намирали любов в концлагери, в затвора, а и на Северния полюс. Разбира се, че е възможно. Въпросът е какъв е човекът, който стои насреща."

А относно провокацията на Виктор Николаев, че Миглена Ангелова била непробиваема като психика и издръжливост, по време на участието си в предаването, тя реагира така:

"Аз съм непробиваема, когато става въпрос за глупаци, които искат нещо да ме накарат да правя... Но аз съм абсолютно пробиваема, когато става въпрос за добро отношение, за щедро сърце, за таланта да си човек, за това да можеш да обичаш, да си добър...

Тези хора ме интересуваха в Къщата, защото живеехме заедно. Но някой да ме действа и да ми казва, че съм длъжна... Изобщо не съм длъжна..."

Миглена Ангелова: Винаги ще отказвам да злоупотребявам с професията си

Миглена Ангелова: Винаги ще отказвам да злоупотребявам с професията си

Тя умее да "хапе" с думи и не се страхува да казва истината...