Миглена Ангелова се е заела да пише книга, в която разказва пикантни и скандални истории от пребиваването си в шоуто "ВИП Брадър", пише ПИК. Тя обаче не издава никакви подробности за съдържанието на творбата.

Ангелова уточни само, че и в мемоарите си е написала, че за нея думата "кучка" е нещо добро. Това значи, че хората не я приемали само като усмихната и мека Мария, а и като ръководител и тв продуцент.

В Къщата устатата Миглена си навлече гнева на всички съквартиранти-"интелектуалци" с мързела и склонността си към интригантство, както и ненавистта на куп тв зрители. Очаква се с коментарите си в книгата си тя отново да предизвика скандали. Единствената, която ще е пощадена, е приятелката й от шоуто - чалга певицата Емануела, с която тя заформи заговорнически тандем срещу другите в Къщата.

Тези дни Ангелова отново напомни за себе си и обяви, че се радва на нови професионални успехи, макар да не е ясно какво точно работи в момента. "Връщам се от Китай. Там намерих партньори. И проектът, по който работя от две години, е напът да се реализира", каза Миглена в интервю.