Ако често отваряме YouTube, за да гледаме видеа, със сигурност сме доста подразнени от рекламите, които стават все повече и повече. В началото, през няколко минути по време самото видео и в неговия край.

В ситуацията, в която ни поставя най-голямата платформа за видеосподеляне, имаме две възможности - или тихо и кротко да гледаме всички рекламни прекъсвания, или да си платим Premium абонамент (10.99 лв. на месец) и да се наслаждаваме на любимото си съдържание без прекъсване. Първият месец от услугата е безплатен.

Разбира се, много хора никак не обичат да плащат за каквото и да било. Именно с проявената от тях хитрост откриваме нови начини как и ние да спестим някой лев.

Снимка 483253

Източник: iStock

От The Verge цитират потребител на Reddit, споделил своя начин за гледане на YouTube видеа без реклами и без пари. И той е много прост - пробвахме го, действа.

Отваряме прозорец в режим инкогнито на браузъра Google Chrome, копираме линка на видеото, което искаме да видим, и когато го пейстнем в полето, просто натискаме бутона "Space" след края на линка.

PewDiePie, Феликс Келберг и завръщането на краля на YouTube

Кралят на YouTube се завърна

И защо се подиграват на PewDiePie

С поставянето на това разстояние видеото се отваря без досадните реклами по няколко секунди, които прекъсват съдържанието. Уви, другите, изскачащите реклами в долния край, са си все там. Е, няма пълно щастие. Поне не и безплатно.