Какво може да бъде по-добро от три дни яли, пили и се веселили? Цели четири дни забавления и вкусотии определено ни звучат доста примамливо.

Парк фест и третото издание на фестивала в парк "Студентски" в София

Когато паркът приюти фестивал (и лунапарк)

Забавлението на Парк фест е гарантирано

И е гарантирано, че този уикенд ще можем да ги получим. Поне така ни убеждават организаторите на Парк Фест, които за четвърти пореден път събират софиянци и посетители на града в парк "Студентски" (срещу УНСС).

Там от 29.09. (четвъртък) до 02.10. (неделя) ще може да изпратим лятото подобаващо с богата програма от забавления, които включват концерти, изкуство под всякаква форма и изкушаващи предложения за хапване и пийване. Лунапаркът, една от любимите атракции на посетителите, и този път ще се развихри на фестивала. За любителите на адреналина ще има цели 15 атракциона, с които да се забавляват.

Снимка 588942

Източник: Facebook / PARK FEST

Освен тях, за доброто настроение на посетителите ще се погрижат и хубавата музика и апетитните предложения за хапване и пийване. Сред тях са ароматна испанска паеля, мексиканска храна, паста и аранчини, пици, балканска скара. За всеки вкус е предвидено да има по нещо. И за авантюристите с напитките също. Специална селекция български вина и избор измежду цели 100 вида коктейли ще се разгърне на Парк Фест.

Снимка 588943

Източник: Facebook / PARK FEST

И така, след като сме заситили глада, вече доволни ще можем да се отправим към базара на изкуствата и творческите занаяти, който отново ще внесе красота под формата на ръчно правени изделия и шедьоври. За арт зоната на събитието пък са подготвени активности за всички възрасти, за да може и малки, и големи да развихрят въображението си.

Снимка 588944

Източник: Facebook / PARK FEST

Най-специалното от събитието обаче организаторите са оставили за всяка една от вечерите му. Четири концерта ще озвучат парк "Студентски", където посетителите ще могат да чуят и видят на живо Нели Петкова, Графа, Скадау и Duli & Mati и Стефан Вълдобрев.

И всичко това - с вход свободен. Винаги обаче е добра идея да отидем подготвени с щедра доза добро настроение.

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова, “Извънредно неудобно” и новото им представление за неудобните ситуации от живота

Когато положението стане “Извънредно неудобно”

За най-неудобните моменти разказват Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова в новото си представление

Парк Фест е в парк "Студентски" от 29.09. (четвъртък) до 02.10. (неделя), от 10:00 до 22:00 ч. всички дни.

Цялата информация за събитието е тук.