Дали в пътувания за активна почивка, или пък екскурзии и приключения на нови места, лятото все нещо ще се намери, за да не ни остави у дома. Та нали достатъчно си седяхме вкъщи последно време...

Който пък няма конкретни планове за пътуване, но иска хем да прекара време навън, хем да се забавлява, може да се разходи до Парк фест, който тази година има своето трето издание.

Фестивалът ще се проведе от 9 до 12 юни в парк "Студентски" в София. Входът ще бъде свободен за всички, а забавленията няма да са едно и две. Програмата е целодневна, като освен спортни и арт активности за деца и големи, ще има и концерти.

В четвъртък, 9 юни, гвоздеят на фестивала ще бъде участието на Били Хлапето и Демо. В петък под светлината на прожекторите ще влезе Борис Солтарийски, а през уикенда - група "Остава" и Миро. 

Организаторите обещават, че посетителите могат да се забавляват и с най-големия пътуващ лунапарк, който ще бъде част от фестивала. Достатъчно е да кажем, че ще има виенско колело и паратропери, за да спечелим и малки, и големи.

И какво е един фестивал без храна и напитки. Такива на Парк фест ще има, а повече за дейностите и програмата има тук.