Във вторник, 24 април, американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания дадоха официален прием в Белия дом за френския държавен глава Еманюел Маркон и Първата дама Бриджит.

Още преди събитието да се състои, мнозина го определиха като директен сблъсък на двете най-стилни Първи дами в света. Затова и акцентът лесно бе изместен от сериозната част от вечерта към бляскавите тоалети и още по-бляскавата обстановка.

Снимка 352695

Източник: GettyImages

Мелания Тръмп заложи на сребриста рокля на Chanel с прозрачни акценти в горната и долната част. Първата дама на Франция Бриджит Макрон пък заложи на елегантен тоалет на Louis Vuitton със златисти елементи. Коментарите в социалните мрежи обаче отреждат първото място по стил на съпругата на американския президент.

Преди двете Първа дами да блеснат в най-официалните си тоалети, те се появиха в още два в пределите на Белия дом. Мелания Тръмп заложи на контраста - единият в черно, другият в бяло. Именно белият се превърна в обект на повече коментари дори от бляскавата сребърна рокля.

Снимка 352693

Източник: GettyImages

С тоалет на Michael Kors за над 2000 долара и шапка с широка козирка на Hervé Pierre, Първата дама на САЩ подбуди сравнения с Бионсе и нейната визия в клипа към песента "Formation". 

Снимка 352690

Източник: Facebook / Cobalt - Style & Colour Consultant For You & Your Home

Именно шапката се оказа тясната връзка между певицата и Мелания Тръмп. При едната в черно, при другата - в бяло. Започнаха да валят шеги от рода на: "Да не би Мелания да пусне своя версия на албума Lemonade?" и други от този род.

Тайните послания в дрехите на Мелания Тръмп

Тайните послания в дрехите на Мелания Тръмп

Няма скрито-покрито

Коментарите също не закъсняха, създавайки забавен прочит на иначе официалната и сериозна публична проява на Първата дама на САЩ.

Безспорно белият костюм е поредният избор в десетката на модната икона в Белия дом. Пък хората нека си говорят каквото искат. А и да те сравняват с Бионсе, май, никак не е лошо...