Без съмнение най-коментираната жена в момента е Меган Маркъл, която ще стане съпруга на принц Хари през пролетта. Естествено, всички погледи сега са насочени в нея.

Меган Маркъл може да се похвали със здрава, бляскава и сияйна коса. Никога не бихте могли да си представите какъв е нейният трик, за да получи допълнителен обем и то само за няколко секунди, а добрата новина е, че става без да се налага да ходите на фризьор.

"Когато усетя, че косата ми е малко тежка и тромава, Suanne, стилистката ми на снимачната площадка, ми казва да наклоня главата си напред с брадичка надолу, да нанеса някакъв текстуриращ спрей на суха коса и след това рязко отново да повдигна главата си", споделя Меган Маркъл в интервю, което дава за Birchbox. Колко лесно! Не мислите ли?

Снимка 326601

Източник: GettyImages

В допълнение Меган Маркъл споделя, че омекотява естествените си къдрици с кокосово масло и масло от Wella, което обича, защото оставя косата ѝ "мека и приятна на допир". Актрисата дава още един съвет, за да контролирате непокорните косъмчета, които понякога не искат да останат в направената опашка или кок.

Това, което прави, е да напръска четка за коса с естествен косъм от глиган с малко фиксиращ спрей или лак, след което преминава с него с леки движения през зоната на косата. Така тя остава добре загладена.

"Нормална четка за зъби също върши много добра работа", признава 36-годишната актриса. Меган Маркъл разкрива, че споделя тази тайна за красота със сестрите Кардашиян, а те признават, че това е трикът, който никога не пропускат, за да блеснат с перфектни прически.