Милионите фенове на Дейвид Бекъм очакваха с нетърпение излизането на документалната поредица за живота му по Netflix. И докато четирите епизода на Beckham проследиха в детайли възходите и паденията в кариерата му, личният му беше представен в почти идилична светлина.

Виктория Бекъм и Дейвид Бекъм в Beckham - 20 години след предполагаемата изневяра с Ребека Лус

Виктория Бекъм проговори за изневярата на Дейвид Бекъм

20 години след скандала

Безспорно обаче дългогодишният брак с Виктория Бекъм не е от най-безпроблемните, но едва ли ще научим повече за него от нов документален филм на Netflix. Този път той ще е посветен на самата Виктория.

50-годишната Бекъм ще е в центъра на новата поредица, която ще бъде продуцирана от продуцентската компания на съпруга й Studio 99. Основният фокус в нея ще е върху създаването на собствения й бранд за мода и козметика.

"Преоткриването на Виктория като творчески директор на собствения й бранд" - така обобщават Netflix новината. За момента обаче не се знае кога започва работата по поредицата, колко серии ще е и как ще се казва.

Beckham излезе през октомври 2023 г. и бързо се превърна в една от най-гледаните документални поредици на стрийминг платформата, като дори получи пет номинации за Еми, припомнят Deadline.