Откакто съществуват социалните мрежи мнозина хора споделят личните си преживявания с цел да окуражат и успокоят и други, преживели същите ситуации. Именно с тази идея Маги Смит също разказва своите истории от ходенето по срещи в TikTok. А едно от последните ѝ видеа набира особено голяма популярност.

Хуанита Пиенаар - жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Жената, която откри мъжа на живота си след среща с ясновидка

Съдбата винаги има план за любовта

32-годишната американка от Алабама всъщност ходи по срещи от вече десет години насам. По думите ѝ това може да е предизвикателно поле за всички и особено през последните години се усеща точно такова повече от всякога.

Самата тя е срещала мъже както съвсем непланирано, така и чрез приложения за запознанства. С последния си бивш пък влиза в комуникация чрез социалната мрежа X. След връзка, която се е оказала токсична, Маги Смит остава отново сама. Чувствайки се самотна, тя започва да споделя историите си от срещи онлайн.

"Приятелите ми споделиха своите много подобни истории и разбрах, че много от нас са в същото положение. Не исках никой друг да се чувства толкова самотен като мен, затова направих първата си публикация в TikTok за изневеряващото ми бивше гадже и лъжите, които ми каза", разказва жената пред People.

Оттогава тя продължава да качва съдържанието си в социалната мрежа, като споделя повече както за последната си връзка, така и за опита си в приложенията за запознанства.

Една от последните си срещи пък Маги Смит описва като "най-кратката първа среща". И именно за нея разказва по-подробно във видео, превърнало в едно от най-гледаните ѝ.

@mcgonagallsays

I think I’m going to be taking a break from dating. I just can’t do this anymore.

♬ original sound - Mags | ????✨

В първите кадри тя показва подготовката си за срещата, но само секунди след това я виждаме отново, разстроена от начина, по който са се развили събитията.

"Не мина добре. Честно казано, продължи по-малко от две минути. Приближих се, той ме прегърна и каза: "Гладна ли си? Хайде да влезем." Влязохме вътре, той каза: "Всъщност, може ли да излезеш отвън за минута?" Аз излязох навън и той каза: "Не се опитвам да те обидя, но просто не го чувствам." Така че отидох до колата си и се върнах у дома", разказва преживяването си Маги Смит.

Тя споделя, че ходенето по срещи може да бъде наистина ужасно за хора, които се борят с наднормено тегло, а тази конкретна случка я е ужасила, тъй като мъжът я е унизил пред група непознати.

Жената така и не му е отговорила нищо, ужасена от неговото поведение, и просто се е прибрала вкъщи. След като е споделила историята си, бързо са последвали редица съобщения от много жени, но и мъже, които също са изказали разочарованието си от запознанствата с хора от противоположния пол.

С примера от преживяването си Маги Смит се надява да провокира разговор за това как да се отнасяме към другите, дори ако те не са нашия тип човек по физически качества.

"Разбирам предпочитанията, но мисля, че има начин да се отнасяме към другите с достойнство", допълва тя.

За романтичните реалисти - Джоан Вестенберг, която срещна голямата си любов на погребение

Момичето, което срещна голямата си любов... на погребение

Една истинска история за романтичните реалисти

Въпреки разочароващата среща, жената споделя, че не е загубила оптимизма си. Но признава, че е малко по-колеблива с кого излиза.