След като стана ясно, че Уил и Джейда Пинкет Смит са имали сериозни проблеми в брака, защото актрисата е имала връзка с друг мъж, доста се говори за тях.

Уил Смит, Джейда Пинкет Смит, Red Table Talk, истината за брака им и връзката с Огъст Алсина

Истината за брака на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Актьорите говорят открито за проблемите си и за Огъст Алсина

И продължава. От CheatSheet са се разровили в един от скорошните епизоди на Red Table Talk, предаването на Джейда за Facebook Watch, където тя и Уил обсъждат правило, което още в началото на връзката им са установили.

Смит разказва за случка преди години, когато Джейда му се е развикала и го е обидила пред доста хора. Последвал е разговор между двамата, в който актьорът ѝ е казал, че не иска да отглежда децата си в среда, в която родителите им проявяват какъвто и да било вид агресия.

Снимка 488317

Източник: GettyImages

Тогава Уил Смит ѝ е казал, че е израснал, гледайки как баща му удря майка му и няма да допусне нещо подобно и в неговото семейство. Дори е заявил на Джейда, че не могат да бъдат заедно, ако тя смята, че връзката им може да се основава на обиди.

Джейда Пинкет Смит, Уил Смит, свободата в брака и защо актрисата смята брака за клетка

Свободата, която Джейда Пинкет Смит иска

Големият проблем на актрисата и брака

И така още тогава са се разбрали, че когато има проблем, ще говорят, а няма да използват вербална или физическа агресия.