През поселените дни всички говорят за признанието на Джейда Пинкет Смит, че преди няколко години е имала връзка с друг мъж.

Джейда Пинкет Смит, Огъст Алсина и има ли ли са връзка, одобрена от Уил Смит

Знаел ли е Уил Смит, че жена му излиза с друг

Огъст Алсина хвърля бомби

В епизод на Red Table Talk - предаването на актрисата за Facebook Watch, тя и Уил Смит решиха да разкрият доста лични неща за брака си. Така разбрахме, че преди около четири години връзката им е била почти разбита и те са се разделили.

В периода на раздяла пък Джейда е имала друга връзка, която по-скоро може да бъде категоризирана като увлечение. Тези разкрития на Уил и Джейда Пинкет Смит предизвикаха доста сериозен интерес.

Снимка 488317

Източник: GettyImages

Така на дневен ред започнаха да излизат стари интервюта на съпругата на актьора, в които тя говори за свободата си и колко важна е тя за нея.

През 2001 г. в интервю за списание Vibe Джейда Пинкет Смит говори за това какви съвети относно връзките би дала на децата си. "Вероятно няма да поставя строги ограничения върху Уилоу, защото, като жена, разбирам вида свобода, от която едно младото момиче се нуждае."

Снимка 488318

Източник: GettyImages

Относно свободата Джейда казва, че всяка жена трябва да бъде отговорна, защото в обществото жените по-скоро биват слагани в калъпи и се очаква от тях да живеят по определен начин.

През 2018 г. пред Entertainment Tonight пък казва, че има нужда от повече свобода. Смисълът, който влага в тази свобода, е, че обществото има своите изисквания и към нея, децата и съпруга ѝ, а нейната душа и сърце са свободолюбиви, пише Showbiz Cheat Sheet.

Уил Смит, Джейда Пинкет Смит, Red Table Talk, истината за брака им и връзката с Огъст Алсина

Истината за брака на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Актьорите говорят открито за проблемите си и за Огъст Алсина

Тогава актрисата говори по-конкретно за период, в който се е чувствала ужасно и е плакала много дни наред. "Просто почувствах, че животът ми се е свил в тази малка кутия и това буквално ме задушаваше."

И така стигаме до 2019 г., когато пред The Guardian тя сравнява определението съпруга със златна клетка. "Дори преди да се омъжа, знаех, че това ще ме убие, и то почти се случи."

Снимка 488315

Източник: GettyImages

Джейда Пинкет Смит пояснява, че Уил Смит не е паричната да мисли за брака по този начин.

"Уил е моят партньор и не бих и могла да искам по-добър от него... Но мога да ви уверя, че някои от най-влиятелните жени в света се чувстват в клетка, заради жертвите, които трябва да направят, за да бъдат в това положение."

Уил Смит, Джейда Пинкет Смит, Facebook Watch и рекордът, който поставиха с откровенията за брака си

Уил Смит и съпругата му бият рекорди с откровения за брака си

Гледаме и вярваме на очите си

Но явно днес Джейда Пинкет Смит и Уил Смит са достигнали до златната среда в брака - тази, която устройва и двамата.