В началото на месеца Огъст Алсина реши да пусне бомбата, че е имал връзка с Джейда Пункет Смит, а самият Уил Смит му е дал разрешение.

Джейда Пинкет Смит, Огъст Алсина и има ли ли са връзка, одобрена от Уил Смит

Знаел ли е Уил Смит, че жена му излиза с друг

Огъст Алсина хвърля бомби

Звучи наистина странно и няма как да не се питаме дали е истина. За щастие Уил и Джейда Пинкет Смит решиха да хвърлят повече яснота по въпроса.

Като част от предаването на Джейда за Facebook Watch - Red Table Talk, двамата седнаха на една маса, за да потвърдят някои неща и отрекат други.

Случилото се е развило преди повече от четири години. Тогава нещата между Уил и Джейда не са вървели и двамата са решили да се разделят за известно време, за да се опитат отново да намерят щастието.

Именно в този период актрисата се е запознала с Огъст Алсина и приятелството им е прераснало във връзка. Джейда Пинкет Смит казва, че по онова време Алсина е имал нужда от помощ, защото психическото му здраве е било разклатено.

Понеже и самата тя е имала проблеми, смята, че помагайки на Алсина, помага и на себе си. Връзката им обаче е приключила, а тя и Уил Смит са разбрали, че просто са един за друг и са си дали още един шанс.

Emancipation, Уил Смит, Антоан Фукуа и филмът за избягал роб, който ще снимат

Уил Смит ще бъде избягал роб, борещ се за живота си

Emancipation ще повдигне много въпроси

И не, актьорът не е давал разрешение на Алсина да излиза със съпругата му.