27-годишната Емари Дженсън не се смята за късметлийка в любовта. Това обаче се променя преди няколко месеца, когато среща МакКрей Дженсън, за когото се омъжва само три месеца след като започват да излизат заедно.

Ан Мари Хегърти - жената, излизала с мъже от 25 страни, за най-романтичните си преживявания

Да излизаш с мъже от 25 страни в търсене на голямата любов

Къде са най-романтични и къде - не съвсем

Всъщност това е и първа връзка изобщо за младата жена от Юта. Тя признава, че винаги е била много сдържана и не е търсила мъж, с когото да се обвърже. През юли миналата година обаче тя решава, че е време да се захване по-сериозно с излизането по срещи.

Затова си прави профили в няколко приложения за запознанства. Чрез тях се запознава с няколко мъже, но признава, че с тях не е усетила "голяма връзка". С настоящия си съпруг МакКрей обаче, с когото излиза за първи път през декември, всичко е било различно.

Още на първата им среща той е показал джентълменската си страна, като ѝ е помагал и е правил символични жестове за нея.

"Той просто е най-внимателният човек. Никога не съм срещала човек, който да е мислил толкова много за първата среща. За някого, когото не е срещал преди. Той е най-милият, внимателен джентълмен, когото познавам", споделя Емари Дженсън пред People.

Тя издава, че е разбрала, че МакКрей е мъжът за нея около три седмици след като официално са започнали да се срещат през януари. До февруари двамата вече са на едно мнение, че искат да се оженят. Годежът им става официален през март. А само още месец по-късно - на 13 април двойката си казва официално "да".

Емари не крие, че подготовката за големия ден е била "малко стресираща" заради необходимостта да се вземат толкова много решения толкова бързо. Но в крайна сметка е доволна от малката сватба, която са организирали.

Сега Емари живее в дома на МакКрей, който вече има две деца от предишен брак. Тя признава, че е била притеснена от ролята на родител, която вече има, но допълва, че доведените ѝ деца "са най-сладките деца ангели на планетата".

Интересно в историята на младата жена е също и че през всички тези месеци тя документира личните си романтични преживявания с видеа в TikTok. Там тя разказва своя път в любовта, който се надява да вдъхнови другите никога да не се отказват от нея.

"Има някой за теб, просто продължавай да опитваш", уверява тя последователите си.

Реакциите към историята на Емари обаче са смесени. Тя казва, че това не я е изненадало, макар и да не е очаквала, че реакциите "ще бъдат толкова интензивни, колкото се оказаха в крайна сметка". В същото време обаче оценява и цялата подкрепа, която получава.

Колкото до бъдещето си с МакКрей, Емари казва, че двамата с нетърпение очакват да имат деца заедно и да разширят семейството.

Харолд Терънс - ветеранът от Втората световна война, който на 100 години ще се ожени отново

Ветеранът от Втората световна, който на 100 години ще се ожени отново

Никога не е късно за втори шанс в любовта

"Не сме съвсем сигурни кога искаме да направим това. Искаме първо да се установим като семейство, но определено още деца са в бъдещето ни. И двамата много обичаме децата. Искаме много деца", допълва още младата жена.