Някои хора са на мнение, че правилният човек просто ще ни намери в правилното време. Други прекарват голяма част от времето си в търсене на голямата любов. Трети просто се наслаждават на процеса на търсене и не си поставят прекалено високи цели, за да не останат разочаровани.

Историята на жената, която се разведе само два дни след сватбата, заради нелепата шега на мъжа си

Жената, която се разведе само два дни след сватбата, заради шега на мъжа си

Истински червен флаг или преувеличена история

Е, американката Ан Мари Хегърти е от третите. Тя си поставя интересната цел да обикаля страни по света в търсене на голямата любов и да излиза с различни мъже, за да срещне правилния за себе си. И вече може да се похвали, че е била на среща с мъже от 25 различни страни. А това определено е голям натрупан любовен опит. 

За него тя споделя в профила си в TikTok, където има над 51 хиляди последователи. Всичко започва преди две години, когато се разделя с дългогодишната си половинка, за която е била убедена, че ще се омъжи.

Е, съдбата явно е имала други планове и след раздялата Хегърти стяга куфарите и заминава да търси любовта по света. И преди това е обичала да пътува, но тогава започва да го прави с друга цел и не крие, че преживяване е съвсем различно.

28-годишната американка споделя за най-романтичните си срещи и за това какви са разликите между мъжете от различни държави и тяхното отношение към жените. Хегърти определя за място номер едно за срещи Ню Йорк - това е и една от причините да се премести в мегаполиса от по-малкия град, в който е живяла преди това.

За нея е истинска магия това да си заобиколен от милиони хора, но да успееш да намериш правилния за теб. А и градът предлага много незабравими преживявания за двойки. като например веднъж е резервирала за себе си и мъж, с когото се среща, разходка с хеликоптер около Статуята на свободата, Сентръл парк и Емпайър Стейт Билдинг.

Като романтични определя и Италия, и Хърватия. Именно на Ботуша тя е имала една от най-незабравимите си среща. Любимият й град е Милано. Именно там непознат мъж я е спрял в дъжда, казал й е, че е красива и я е поканил на вечеря. Край езерото Комо също има срещи и го определя като "най-романтичното място" на света.

Пътешественичката уточнява, че Хърватия има същия чар, като Италия, но там е по-лесно да си намериш с кого да излезеш на среща, защото хората са по-отворени и приятелски настроени. Като едно от любимите си места за срещи в Европа посочва и Лондон, където мъжете са на двете крайности - или много мили, или доста странни.

Джес Луис - жената, която има връзка с 27 години по-възрастен мъж, но я пази в тайна

Жената, която има връзка с 27 години по-възрастен мъж, но я пази в тайна

Когато страховете не те отказват от любовта

Е, не от всички страни, които е посетила, Ан мари остава очарована. Например за Колумбия споделя, че всичко много й е харесало, но не и да излиза на срещи с местни мъже. Смята че там, както и в Мексико, мъжете го играят прекалено големи мачовци и това не й е по-вкуса.  В скандинавските страни също не й е провървяло особено, защото там хората са по-затворени, цитират я от Daily Mail.