От няколко седмици четвъртият сезон на "Луцифер" е наличен в Netflix и вече успяхме да го изгледаме. Спокойно можем да кажем, че е доста по-добър от предния сезон и заслугата е изцяло на стрийминг платформата, която го взе под крилото си.

"Луцифер", Netflix и кога ще видим четвъртия сезон на сериала

Сатаната е по-секси от всякога

"Луцифер" се завръща, а обещанието на Том Елис за повече плът е спазено

Разбира се, някои неща можеха да бъдат и по-добре, но няма да се оплакваме, защото като цяли ни хареса, а дори ще добавим, че верни фенове са започнали петиция, с която да накарат Netflix да направи и пети сезон. Стискаме палци това да се случи.

Отваряйки дума за четвърти сезон, няма как да не споменем и колко секси изглежда Том Елис, актьорът, който влиза в ролята на Сатаната. От негово интервю за списание Men's Health разбираме, че доста се е потрудил, за да събира погледите върху себе си.

Елис разкрива, че е тренирал още по време на останалите сезони, но никога не е бил напълно отдаден, защото не му е оставало време. В края на трети сезон се е обзаложил със своя треньор, че ако "Луцифер" бъде подновен за четвърти сезон, ще се подложи на режим, който включва три месеца тренировки и строг хранителен режим.

И така три месеца преди снимките на новия сезон да започнат Том Елис е отделил цялото си време, за да влезе в най-добрата си форма. А това не е било никак лесно. Актьорът е залагал на изтощителни тренировки четири пъти седмично, разделени между тренировки за горната и долната част на тялото.

Тренировките са включвали набирания и клекове, които е правил между сериите с лежанка и мъртва тяга. Всичко е трябвало да бъде много интензивно и 40-годишният актьор е залагал предимно на упражнения със собствено тегло, както и на такива, които включват клекове или отскоци с медицинска топка.

Храната обаче също е изключително важна. Том Елис се е хранил по пет пъти на ден и е приемал протеинови шейкове два пъти дневно. Менюто му е било балансирано като въглехидратите, които е поемал, са идвали предимно от зеленчуци.

И така за два месеца е успял да качи близо девет килограма. Третият месец от програмата е бил посветен на изчистване, ето защо е правил кардио преди всяка тренировка. Том Елис признава, че обожава бира и му е било наистина трудно да ограничи консумацията ѝ.

"Луцифер", Netflix и първи трейлър на сезон 4 на сериала

Сатаната се завръща в пълния си блясък

Четвъртият сезон на "Луцифер" изглежда обещаващ

В момента признава, че ако му се пие бира, просто си взима една, но в повечето случай предпочита да изпие един ментов чай, защото по този начин се чувства много по-свеж на сутринта.